Verwarming

De laatste jaren hebben de ontwikkelingen op het gebied van verwarming en installatie elkaar snel opgevolgd. Door het op de voet volgen van deze ontwikkelingen kan ik mijn klanten de meest innovatieve, energiezuinige en duurzame systemen bieden conform de eisen van deze tijd.

Een condenserende mazoutketel

Bij een condenserende mazoutketel wordt condensatiewarmte gebruikt om het water reeds voor te verwarmen alvorens het de brander van de verwarmingsketel passeert. Zo heeft deze brander veel minder energie nodig en bespaar je dus massa’s mazout.

Een condenserende gasketel

Een condensatieketel op gas maakt gebruik van een combinatie van verbranding en condensatie om u 24/7 van energie te voorzien. Laat je gasketel zeker om de 2 jaar nakijken!

Wist je dat een goed onderhouden ketel 12% minder energie verbruikt? Regelmatige onderhoud is nodig voor een veilige verwarming.

Alternatieve energie

Denk maar aan warmtepompen, zonnecollectoren en geothermische installaties. Een warmtepomp levert natuurlijke energie uit een onuitputtelijke energiebron: de Aarde. Kiezen voor verwarming met een warmtepomp, is kiezen voor een lage-energiewoning. Het past in een totaalconcept en vormt een milieuvriendelijke en ecologisch verantwoorde keuze. Ik adviseer graag welk warmtepompsysteem bij u past.

Kies je voor een zonneboiler of zonnecollectoren op uw dak, dan zorgt u eveneens niet alleen voor een schoner milieu, maar voelt u ook het effect ervan ook in uw portefeuille.

Een vloerverwarmingsnet, radiatoren, convectoren of ventiloconvectoren ontvangen warmte en zijn in alle maten, vormen en kleuren verkrijgbaar. Ik adviseer je graag naar wat er allemaal mogelijk is!

Vloerverwarming Te Londerzeel